- Segítünk! - Hogyan működik
 
amiben segítségedre lehetünk
online tematikus
tanácsadó
Hogyan működik

Miért használjam az Ifjúsági Navigátort? 

Az Ifjúsági Navigátor az egyik legjobb lehetőség, hogy tájékozódni tudj téged érintő kérdésekben. Az oldalon található szolgáltatások többsége kifejezetten a fiataloknak szóló ingyenes, vagy nagyon kedvező összegért vehető igénybe. 

Milyen témakörökben találok információt? 

Az Ifjúsági Navigátor oldalon az önkéntes és ifjúsági lehetőségektől kezdve, a fiataloknak szóló szálláshelyeken keresztül, a szabadidőig számos területen találhatsz magadnak segítséget, vagy csak egy helyet, ahova betérhetsz és kérdezhetsz. Természetesen megtalálhatók a továbbtanulás, a hivatali ügyek, a munka világához kapcsolódó, valamint az egészségügy releváns információ is oldalunkon.

Ha szeretnétek osztálykirándulást szervezni, de nem tudjátok hova, vagy csak kikapcsolódási lehetőséget kerestek a haverokkal. Esetleg helyben szeretnél kicsit tájékozódni, milyen lehetőségeid vannak az ifjúsági, önkéntes programok, képzések, továbbtanulás, vagy épp munkalehetőségek terén, akkor jó helyen jársz nálunk! Összeszedtük neked az összes olyan szereplőt, akiket megkereshetsz, akik segíteni fognak, akik ellátnak a szükséges információval. Ha van olyan kérdésed, amelyre az Ifjúsági Navigátoron nem találsz választ, fordulj Szakértőnkhöz és megkeressük a megoldást.

Miben nem tudunk segíteni?

Fontos, hogy oldalunk NEM arra jött létre, hogy életveszély, illetve súlyos, veszélyeztető lelki válsághelyzet esetén megoldást adjon!

Ha azonnali és közvetlen segítő kapcsolatfelvételre van szükséged, a következő telefonos lelki segélyszolgálatokhoz tudsz fordulni:

Lelki Elsősegély Telefonszolgálat (LESZ) éjjel-nappal ingyen hívható segélyszáma: 116-123

Kék Vonal gyermek-és ifjúsági telefonszolgálat a nap 24 órájában ingyen hívható segélyszáma: 116-111